Părinți care ascultă (de) copii

Ești un părinte ascultător? Ești acolo pentru copilul tău când vrea să îți spună ceva? Simți uneori că nu reușești să descifrezi mesajele pe care copilul tău ți le transmite?

Vino să deslușim împreună importanța ascultării pentru relația ta cu propriul copil și sensurile ascunse care se pot găsi în limbajul verbal și nonverbal al copiilor.

Îți oferim un context interactiv în care să afli, să descoperi, să înveți și să te joci. Vom petrece împreună trei ore în care vom împărtăși idei, experiențe și emoții. Vei aduna tot ce crezi că e important în

Jurnalul părintelui ascultător pe care l-am pregătit pentru tine.

24068334_1947690402168725_57622016705155

Ateliere de crescut părinți

Știm că fiecare vârstă a copilului tău are provocările ei și că uneori te simți neputincios și nepregătit pentru a le înfrunta. Mai știm că îți dorești să petreci timp de calitate cu propriul copil.

Am unit aceste două nevoi și ți-am pregătit ateliere pentru părinți și copii, organizate pe nivele de vârstă, structurate în două părți: mai întâi copiii și părinții vor lucra separat, apoi vor avea o activitate comună. Ambele activități vor fi facilitate de psihologi, specialiști în educație parentală. Numărul de participanți este de maximum 12 părinți și copii.

Îți oferim un pachet de trei întâlniri, cu teme relevante pentru fiecare vârstă.

3-6 ani
6-11 ani
11-15 ani
15-18 ani