De ce?

Ne propunem să generăm un EFECT pentru dezvoltarea copiilor de astăzi, adulților de mâine astfel încât maturizarea și starea de bine să devină modele de existență cu sens.
Este un proiect de suflet ce răspunde adulților la nevoi de dezvoltare a vieții și a rolurilor de părinți și profesori pentru tânăra generație.

Cine?

Aducem împreună personalități din psihologie și pedagogie ce dau un nou sens experienței profesionale răspunzând astfel nevoilor societății de astăzi despre și pentru a duce misiunea vieții cu maximum de resurse mai departe.

are o practică de peste 20 de ani în psihoterapia pentru copii, tineri și familie. Este președinte al Federației Române de Psihoterapie, președinte al Institutului Român de Psihoterapie Integrativă, psihoterapeut certificat european (EAP), trainer, supervizor în psihoterapie integrativă și în psihologie clinică. În perioada 2011-2016 a fost vicepreședinte al Asociației Europene Interdisciplinare pentru Terapii cu Copii și Tineri (UK).
Mara
Priceputu
Gabriela
Bărbulescu
este psiholog și psihoterapeut de orientare integrativă, cu specializare în psihoterapia pentru copii și adolescenți, consilier școlar, peste 25 de ani de experiență în lucrul cu copii/ adolescenți/părinți/ profesori. Este formator național pentru formarea continuă a cadrelor didactice, formator de formatori, educator parental, mentor pentru practica pedagogică, autor de manuale și alte resurse educaționale.
Daniela Stoicescu
este expert național în didactici de specialitate, socio-psiholog. În calitate de formator și autor de curriculum, manuale și alte resurse educaționale și-a canalizat energia către elevii ciclului primar și către învățători. În prezent este Director educațional al Școlii Gimnaziale Aletheea și colaborator al ISE (Institutului de Științe ale Educației) în cadrul proiectelor derulate cu UNICEF, în vederea reducerii abandonului școlar. 
Mirela
Horumbă

este psiholog și psihoterapeut de orientare experiențial-unificatoare. Are stagii de formare în art-terapie, inteligență emoțională și rezistență la schimbare, dramaterapie, managementul stresului, psihodiagnoză și psihoterapie experiențial unificatoare, terapie sistemică de familie, cuplu şi copil, constelații familiale.

Este formator de formatori și trainer de optimizare și dezvoltare personală, realizator de emisiuni educative pentru părinți și autor de resurse educaționale pentru copii și părinți.

Andreea
Ciocâlteu
este psiholog și psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, cu specializare în psihoterapia pentru copii și adolescenți, consilier școlar.
 Este formator național pentru formarea continuă a cadrelor didactice, specialist în educație parentală, formator de formatori, mentor pentru practica pedagogică, autor de cărți psihoeducative, manuale și auxiliare școlare și ghiduri educaționale.
Cristina
Gunea
este psiholog și consilier școlar, are peste 25 de ani de experiență în lucrul cu copii și tineri.
 Este formator național pentru formarea continuă a cadrelor didactice, specialist în educație parentală, formator de formatori, mentor pentru practica pedagogică, autor de cărți psihoeducative, manuale și auxiliare școlare și ghiduri educaționale.